Orhan AŞAN - ŞEHRİVAN


Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, Jandarma Alay Komutanı İrfan Kızılaslan ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan 7 Ekim yaşanan olaylardan dolayı esnafa geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. 7 Ekim’de başlayan ve 4 gün süren olayların ardından Vali Aydın Nezih Doğan, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, Jandarma Alay Komutanı İrfan Kızılaslan ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan esnafları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

‘ESNAF TOPLUMUN DİREĞİ’

Vali Doğan ile Korgeneral Barutçu beraberindekilerle Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. 7 Ekim’de yaşanan olaylardan dolayı esnafın büyük zarar gördüğünü belirten Vali Doğan, esnafın toplumun direği olduğunu söyledi.

‘OLAYLAR HERKESİ DERİNDEN ETKİLEDİ’

Esnafa geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Vali Doğan ve beraberindekiler esnafın sorun ve sıkıntılarını dinlerken, olayların herkesi derinden etkilediğini söyledi. Vali Doğan, olayların bitmesinin ardından esnafın rahat bir ortamda dükkanlarını açtığını söyleyerek, esnafın toplumun direği olduğunu belirtti. Bir süre cadde esnafını ziyaret eden Vali Doğan ile beraberindekiler, zaman zaman esnafla çay içerek sohbet etti.

Editör: TE Bilisim