HÜDA PAR Van İl Başkanlığından bir heyet, il merkezi ve ilçelerde esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarına kulak verdi.

 

HÜDA PAR Van İl Başkanlığından bir heyet, Tuşba ilçe esnafını ziyaret ederek esnafın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi. Yapılan ziyarette, Tuşba’da ruhsat işlemlerinin kolaylaştırılması için çalışmaların yapılmasına dikkat çekildi.

 

Esnaf ziyaretleri çerçevesinde Eski Oto Sanayi Sitesi esnafı ziyaret edildi. Ziyaretler sonrası heyet adına açıklamada bulunan HÜDA PAR İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, oto sanayi esnafının günlük siftah açmadan iş yerini kapattığını belirtti. HÜDA PAR olarak haftalık esnaf ziyaretlerini sürdüreceklerini dile getiren Tasan, “HÜDA PAR Tuşba İlçe Teşkilatımız ile birlikte Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ettik. Yapılan ziyaretlerde esnaftan büyük bir teveccüh var. Ziyaret sırasında esnafımız yaşadıkları sıkıntıları anlatıyor. Bugün yaptığımız ziyarette ise esnafımız, Tuşba Belediyesi’nin ruhsat konusunda işlerini kolaylaştıracak çalışmalar yapmasını istiyor.” Dedi.

 

Son zamanlarda esnafın yaşadığı sorunlara da dikkat çeken Tasan, “Ziyaretlerimizde esnafın yaşadığı sıkıntıları dinliyoruz. Esnafımız özellikle belediye başkanlarının ve iktidar partinin yerel temsilcilerinin de kendilerini ziyaret etmesini bekliyor. Son zamanlarda iş yapamayan esnafımızı günlük olarak siftah açamadan, akşam dükkânını kapatıyor.” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim