ŞEHRİVAN HABER: Tuşba İlçesi’ne bağlı Altıntepe Mahallesi’nde bilinmeyen bir kaynaktan çıkan sudan dolayı İhsan Canoğlu adlı vatandaş sorunun çözülmemesinden dolayı dert yandı. Çıkan suyun evine zarar vermesinden dolayı Canoğlu, soruna çözüm üretilmesini bekliyor.

CANOĞLU: SORUNA BİR ÇÖZÜM ÜRETİLMEDİ

Yaşanan sorunla ilgili Şehrivan Gazetesi’ne konuşan İhsan Canoğlu adlı vatandaş, yaşanan sorunun evine zarar verdiğini dile getirdi. Canoğlu, “İlgili makamlara başvuru yaptık. İlgili kurumlar sorunu sürekli diğer kurumlara yönlendirdi ama yaşanan soruna bir çözüm üretilmedi. Tuşba Belediyesi’ne başvuruda bulundum ama VASKİ’ye yönlendirdi. VASKİ’de Tuşba Belediyesi’ne yönlendirdi. Buradan Karayollarına yönlendirildim. Karayollarından, Van Büyükşehir Belediyesine yönlendirildim. Yaptığım başvuru sonrası Büyükşehir Belediyesi telefon aracılığıyla bana ulaştı, sorunun yukarından akan suyun direniş borularından kaynaklandığını söylediler. Tuşba Belediyesi’ne ise, sorunla ilgili tarafıma dilekçe gönderdi. Dilekçe de suyun nereden çıktığı anlaşılmadığı, suyun geldiği tarlanın ise başka birine ait olduğundan dolayı kazı çalışması yapılamadığını söyledi.” dedi.

CANOĞLU: LÜTFEN BU SORUNA EL ATIN

Canoğlu, son olarak sözlerine şöyle devam etti: “Buradan ilgili kurumlara sesleniyorum. Bu soruna çözüm üretmesini istiyorum. Oradan çıkan su evime zarar veriyor. Depo olarak kullandığım alt kat sular altında kalıyor. İlgili kurumlara sesleniyorum. Lütfen bu soruna el atın.” Dedi.

Editör: TE Bilisim