Fiat Ticari Araçlar, 11 Ekim tarihinde Van’da, Şengüller Otomotiv’in işbirliğiyle görücüye çıkacak. “Hayatı” ve “işleri” kolaylaştıran modelleriyle yükselişini sürdüren Fiat Ticari Araçlar, 2 aydan uzun sürecek “Fiat Ticari Araçlar Roadshow” kapsamında, yakıt ekonomisi ve dayanıklılığıyla takdir toplayan Ducato Kamyonet, Ducato Minibüs ve Pratico modellerini, 33 ilde, 38 Fiat bayisinin desteğiyle, tüketicilerle buluşturacak.

 

Türkiye’de Tofaş çatısı altında temsil edilen Fiat’ın, Ducato Kamyonet, Ducato Minibüs ve Pratico modellerini kapsayan “Fiat Ticari Araçlar Roadshow”u, 11 Ekim tarihinde Van’da, Şengüller Otomotiv’in işbirliğiyle, Migros Alışveriş Merkezi’nin yanındaki alanda sergilenecek. 33 ilde, 38 Fiat bayisinin desteğiyle gerçekleştirilecek ve 2 aydan uzun sürecek etkinlik kapsamında, Fiat’ın toplam 6 farklı ticari araç modeli, sanayi siteleri ve meyve-sebze halleri gibi alanların yanı sıra beyaz eşya, su ve tüp bayileri ile toptancıların bulunduğu mekanlarda ziyaretçileriyle buluşacak. Katılımcılar, kapılarına kadar gelen etkinlik boyunca, Fiat’ın Ducato Kamyonet, Ducato Minibüs ve Pratico ticari araç modellerini inceleme imkânı bulacak. Hem gücü ve dayanıklılığı hem de yakıt ekonomisiyle takdir toplayan Multijet motorlu araçları test etme fırsatını yakalerken; ikramlar, eğlenceli aktiviteler ve sürpriz hediyelerle keyifli bir gün geçirecek.

 

BU ARAÇLAR KAÇMAZ!

 

Fiat Ticari Araçlar Roadshow kapsamında, uzunluğu 2.8 ile 4.2 metre arasında değişen 4 farklı kasa uzunluğu, çift kabin ve frigo seçeneklerine sahip Ducato kamyonet ailesi, farklı ihtiyaçlara cevap verebilen üst yapım çözümleriyle, küçük ve orta ölçekli işletmelerin vazgeçilmez yardımcıları arasında yer alacak. 3 farklı gövde seçeneğiyle, 14 ila 21 kişi taşıma kapasitesine sahip olan Ducato Minibüs ailesi, 13m3 ve 16+1 kişi kapasiteli versiyonuyla yolcu taşımacılığında pratik çözümler sunacak. Fiat Pratico ise boyutları ve taşıma kapasitesiyle, “yük olmadan yük taşıyan iş ortağı” olarak dikkatleri üzerine çekecek. Gücü, dayanıklılığı ve yakıt ekonomisiyle takdir toplayan Multijet motorlu Ducato Kamyonet, Ducato Minibüs ve Pratico modelleri, cazip fiyatlarıyla hayatı ve işleri kolaylaştırmaya devam edecek.

Editör: TE Bilisim