İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve beraberindeki heyet, Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’yi makamında ziyaret etti.

 

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, beraberinde bulunan başkan yardımcıları Hamdullah Arvas ve Mehmet Genç ile bir grup iş adamıyla geldiği Van’da Tuşba Belediyesini ziyaret etti. Belediyeye gelen Başkan Erdem ve beraberindekiler, Başkan Özgökçe ve Başkan Yardımcısı Necati Yertürk tarafından karşılandı. Daha sonra makama geçen Başkan Erdem ve heyetine Başkan Özgökçe tarafından belediyenin hizmetlerinin yer aldığı bir sunum yapıldı. Başkan Erdem ve heyetinin Tuşba Belediyesine yaptığı ziyarette son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Özgökçe, “Van’da ak belediyeciliği temsil eden 2 belediyemiz var. Biri Tuşba diğeri ise Gevaş Belediyesidir. Tabi merkez ilçe olarak en büyük sorumluluk biz Tuşba Belediyesinin üzerine düşmektedir. Halkımızın bize verdiği bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için tabiri caiz ise mesai kavramı gözetmeksizin gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Nasıl ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım bu ülkenin refahı ve huzuru için gece gündüz demeden hizmete devam ediyorlarsa, bizlerde Tuşba’mızın ve Van’ımızın refahı için gece gündüz demeden hizmetlerimize devam ediyoruz. Tuşba Belediyemiz Van’ın büyükşehir statüsü kazanması ile birlikte sıfırdan kurulan bir belediye olmasına rağmen, yaptığımız hizmetleri gördünüz. Bunlarla yetinmeyerek Tuşba’mız için hazırladığımız devasa projelerimiz ve çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Allah’ın izni ile çok güzel hizmetlerle Tuşba’mızı ülkemizin en gözde yaşanılır, turizmin ve huzurun başkenti yapmayı hedefliyoruz. Tabi bu çalışmalarımızı yaparken siz değerli belediye başkanlarımızın destekleri ile inşallah bunları çok kısa sürede gerçekleştireceğiz. Ziyaretinizden ötürü tekrar teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Tuşba Belediyesinin 3 yıl gibi kısa sürede hayata geçirdiği projeleri inceleyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise, “Hizmetlere bakınca gerçekten kıt imkanlarla çoğunluğu kırsal olan ilçenizde gerçekten çok güzel çalışmalar hayata geçirmişsiniz. Tuşba Belediyesinin ilk dönemi olmasına rağmen bu kadar kısa sürede bu kadar güzel hizmetleri sunmak çok zor bir iş. Fevzi Başkanım sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Üniversitedeki kariyerinizi bırakarak halka hizmetkar olmak için çıktığınız bu yolda büyük gayretler gösterdiğiniz aşikardır. Bu güzel çalışmalarınızın katlanarak devamını dilerim. Belediyecilik anlamında ittifakımızın olacağını belirtmek isterim. Hizmetlerinizde ortak akıl yürüterek vatandaşlarınıza daha kaliteli ve daha modern hizmetler sunmak için her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Halka hizmet yolunda verdiğimiz bu kutsal mücadelede başarılı olmanızı yüce Allah’tan niyaz ederim” şeklinde konuştu.

 

Yapılan ziyaretin ardından Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e Van kilimi, Başkan Erdem de Özgökçe’ye Sancaktepe vazosunu hediye etti. Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve beraberindekileri Van’ın tarihi ve turistik yerlerini gezdirmek üzere belediyeden ayrıldı. 

Editör: TE Bilisim