HABER MERKEZİ: Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “iki parti seçimlere giremeyecek” şeklinde medyaya yansıyan haberlere ilişkin açıklama yaptı. 

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, yaptığı yazılı açıklamada, Milliyetci Hareket Partisi (MHP) Genel Baskanı Devlet Bahçeli’nin gündemi değiştirmeye yönelik ve parti isminin geçtiği açıklamalar sonucu medyaya yansıyan “iki parti seçimlere giremeyecek” şeklindeki haberlerden dolayı kamuoyuna bu açıklamayı yapma gereği duyduklarını belirtti.

“TEŞKİLATLARIMIZI KURUYOR VE KURMAYA DEVAM EDİYORUZ”

İl Başkanı Karabıyık, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Partinin kuruluşundan itibaren teşkilatlanma çalışmalarına gayret samimiyet ve heyecanla tam hızla sürdüğünü ifade ederken, açıklamada bahsedildiği gibi milletvekili transferi şekliyle grup kurarak seçimlere hazırlanma ve girme gibi bir amacımız ve düşüncemiz hiç bir zaman olmamıştır. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun talimatlarıyla teşkilatlarımız hızlı bir tempoyla şekillenmeye devam ederken, seçimlere hazır hale gelmiştir. Gelecek Partisi olarak, herhangi hir partiden destek veya vekil talebimizin olmadığını kamuoyuna beyan ederiz. Şimdiye kadar 60,a yakın ilimizde il başkanları atanmış 170 e yakın ilçe başkanlarımız atanmış olup teşkilatlanmamızı hızlı bir şekilde kuruyor ve kurmaya devam ediyoruz” dedi.

KARABIYIK: SEÇİME HAZIRIZ    

İl Başkanı Karabıyık, “Ayrıca her hafta düzenli bir şekilde atanmaları kalan İlçe Başkan atamalarımıza devam etmekteyiz. Gelecek Partisi Van il başkanlığı olarak toplam 13 ilçemizin 6 ilçe başkanımızın atamalarını yapmış olduk bayram öncesi 2 ilçe başkanımızın daha atamasını yapacağız kalan 5 ilçe atamalarımızı ise bayramdan hemen sonra atayacağız. Ayrıca İl kadın ve gençlik kolları başkanlarımızın atamalarını yaptık. Onlarda ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarının atamalarını ve yönetimlerini oluşturuyorlar. Olası seçimler için vatandaşlarımız da partimize yoğun bir teveccüh ve desteklerinin olduğunu Gelecek Partisi olarak ister baskın seçim, ister erken seçim, ister zamanında yapılacak seçimlere Gelecek Partisi olarak hazır olduğumuzu kamuoyuna duyurmak isteriz”

“BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMASI TAMAMEN BİR ALGI OLUŞTURMA ÇABASIDIR”

Son olarak İl Başkanı Karabıyık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bahçeli’nin açıklamasını tamamen bir algı oluşturma çabası olduğunu ve iktidara yön verme çabası içinde olduğunu belirtmek isteriz. Medyaya partimizin de ismini söyleyerek seçimlere giremeyeceği şeklinde lanse ettirmek tamamen insanların partimize olan ilgisini görüp bu şekilde açıklamalarla algı yaratarak zayıflatma amacı gütmektedir. Tekrarlamak gerekirse tüm vatandaşlarımız bilmelidir ki, partilere ve vekil transferine Gelecek Partisi seçimlere başka güvenerek değil, Kendi tabelamızla ve halkımızın desteği ve teşkilatlarımızın heyecanlı çalışmaları ile seçime hazırdır” diye belirtti.

Editör: TE Bilisim