Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, birimlerden brifing alarak, yeni çalışma sezonuna hızlı bir hizmet atağıyla girmeyi hedefliyor.

 

Genel sekreter yardımcıları Fazıl Tamer ve Salih Allahverdi ile daire başkanlarıyla bir toplantı düzenleyen Genel Sekreter Mustafa Yalçın, öncelikle genel bir değerlendirme aldıktan sonra detaylı brifing alacağını belirtti. Toplantıdan sonra Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına geçen Yalçın, burada Daire Başkanı Sahip Görendağlı'dan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

 

Sinevizyon eşliğinde yaklaşık bir saat süren brifingde, Van ve ilçelerinde yapılan çalışmalarla yeni sezonda yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgiler paylaşıldı. Yol asfaltlama konusunda sathi kaplama yerine sıcak asfalt yapımının tercih edildiği ve bunun daha uzun ömürlü ve ekonomik olduğuna dikkat çekildi. Asfalt yapımına hız verileceği, bunun hangi ilçelerde yoğunlaşacağına dair planlamanın ileri ki toplantılarda netleşeceği dile getirildi. Yapılacak çalışmaların grafiklerle sunumunu izleyen Genel Sekreter Mustafa Yalçın, Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Sahip Görendağlı'ya sunumundan dolayı teşekkür etti. 

Editör: TE Bilisim