ŞEHRİVAN ÖZEL: ÖNDER ALTINAL - Gevaş Belediyesi tarafından, ilçenin tarihi ve turistik değerlerinin tanıtımı için "Bisikletini Al Gel!" sloganıyla geleneksel hale getirilen "Deli Emin Bisiklet ve Doğa Şenliği" bu yıl 20 Mayıs tarihinde 2'ncisine sahne olacak.

 

Vizontele filminde Yılmaz Erdoğan'ın "Deli Emin" rolünde bisiklet sürdüğü rez mevkinde 4 kilometrelik bisiklet turunun gerçekleştiği etkinliğe, bu yıl bisiklet gezisi, Artos Dağı tırmanışı ve yamaç paraşütü gibi aktiviteler de olacak.

 

Yapılacak olan şenliğin hazırlıklarına son hız devam Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan Gazetenize Şehrivan’a yaptığı özel açıklamalarda tüm kesimleri yarın yapılacak olan festivale davet etti.

 

GEZİ DIŞINDA YAMAÇ PARAŞÜTÜ, TIRMANIŞ VE KONSER OLACAK

Hakan şu ifadelere yer verdi: “Yarın tüm insanların çok keyif aldığı 2. Deli Emin Bisiklet ve Doğa Şenliğimizi gerçekleştireceğiz. Bu sene şenliğimiz daha kapsamlı olacak. Bisiklet gezisinin yanı sıra Artos Dağı tırmanışı, yamaç paraşütü ve son olarak ilçe merkezimizde bir konser gerçekleştireceğiz.”

 

HAKAN: OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALDIK

Şenlik önce olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Hakan, “Biz bu şenlik ile hayatının sadeliğini, saflığını ve güzelliğini ortaya çıkarmak için yapıyoruz. İnsanların dünyevi meselelerden uzak kaldığı, gezdiği, bisiklet sürdüğü, doğayla bütünleştiren bir şenlik olma özelliğine sahip. Şimdiden gerek sosyal medyada gerekse bire birde çok olumlu geri dönüşler aldık.” Dedi.

 

"DÜNYAYA DELİCE BAKAN HERKESİ BEKLİYORUZ"

Dünyaya delice bakan tüm kesimleri Gevaş’a beklediklerini söyleyen Hakan son olarak şunları kaydetti: “Ben bu şenlik ile insanların bisiklet sürme sevdasını gördüm. Bende bu anlamda bisiklete merak saldım ve sürmeyi öğrencim. Güzel bir gün Gevaş’ı ve tüm Van’ı bekliyor. Tüm her şeyden uzak dünyaya delice bakıyoruz biraz. Bu anlamda dünyaya delice bakan herkesi Gevaş’a, şenliğimize bekliyoruz.”

Editör: TE Bilisim