Ak Parti’nin bu Ramazan’da Türkiye’de bir ilk olarak başlattığı Mahalle iftarlarına meclisin tatil olması ile birlikte vekiller de dahil oldu. Her akşam kurulan gönül sofralarında yerini alan Burhan Kayatürk, İl Başkanı Aras ile birlikte şerbet tadında muhabbetlere katılıyor.

 

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Van’a gelir gelmez, vatandaşları ziyaret etmeye devam ederken, ayrıca İl Başkanlığının bu yıl başlatmış olduğu “Her Mahallede Gönül Sofrası” etkinliklerine katılarak, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ramazan ayının ilk haftasında meclisteki torba yasa görüşmeleri nedeniyle sahur vakitlerine kadar yoğun mesai harcayan milletvekilleri,  meclisin kapanmasıyla birlikte soluğu Van halkının yanında alırken,   AK Parti Van İl Başkanlığı’nın bu yılki Ramazan ayında başlattıkları her mahallede gönül sofrası programlarına da katılarak, mahalle sakinleriyle birlikte iftar yapıp,  talep ve görüşlerini almaya devam ediyor.

 

KAYATÜRK, AYAĞINIZ TOZU İLE SOFRALARDA YERİNİ ALDI

 

Milletvekili Burhan Kayatürk, İl Başkanlığının önceki gün Şabaniye mahallesinde,  dün ise Buzhane Mahallesinde kurduğu gönül sofrası programına katılarak, mahalle sakinleriyle birlikte iftar yaptı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar buluşmasında selamlama konuşmasını yapan İl Başkanı Abdullah Aras’ın ardından konuşan Kayatürk, vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, her mahallede kurulan gönül sofrası etkinliğinin Ramazana çok özel bir renk kattığını ve bu sayede mahalleliyle çok daha anlamlı bir buluşma fırsatını yakaladığını söyleyerek, bu etkinliği başlatan İl Başkanı Aras ve teşkilata teşekkür etti.

 

365 GÜN HİZMET!

 

Yılın 365 günü Van’a hizmet ve yatırım getirdiklerini belirten Kayatürk, deprem sınavını başarıyla verdikten sonra şimdiki hedeflerinin Van’ı hızlı bir şekilde kalkındırmak ve dünya şehri konumuna ulaştırmak olduğunu belirten Kayatürk, bu hedef etrafında birleşmenin son derece önemli olduğunu ve ayırımsız herkesin desteğinin lazım olduğunu söyledi. Mahalle sakinleriyle iftar sonrası çay sohbeti kuran Milletvekili Kayatürk, İl Başkanı Aras ve Partililer ile birlikte vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek notlarını alırken, gerekli ilgi ve alakayı mutlak göstereceklerini söyledi. Şabaniye ve Buzhane mahalle sakinleri Milletvekili Kayatürk, İl Başkanı Aras ve Partililere teşekkür ederek, etkinlikten son derece memnun olduklarını dile getirdi.


Önder ALTINAL/Şehrivan

Editör: TE Bilisim