ŞEHRİVAN HABER: HAMİT KARAKUŞ – Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, kentte son dönemde yaşanan uçak seferleriyle ilgili problemin ek sefer düzenleneceği müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu.

Van’da yaklaşık olarak 1 yıldır uçak seferlerinde yaşanan sıkıntıların yanı sıra uçaklardaki doluluk oranı ve uçak bilet fiyatlarının yüksek olmasından dolayı kamuoyunda oluşan beklentiler sonrası Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamayla ek sefer düzenleneceği ve uçuş tarifsesinin güncellendiği müjdesini verdi.

GÜLAÇAR’DAN ‘EK SEFER’ MÜJDESİ

Gülaçar, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; Türk Hava Yolları ile yaptıkları görüşme sonrası ek sefer düzenleneceği uçuşların güncellendiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “THY ile görüşmelerimiz sonucunda kış tarifesi kapsamında Van-İstanbul Havalimanı 2 uçuş, Van-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı 2 uçuş ve Ankara Esenboğa 3(bazı günlerde 4) uçuş olarak güncellenmiştir. Değerli Hemşerilerimizin bilgisine sunarız” diye belirtti.

Editör: TE Bilisim