ŞEHRİVAN HABER - Van'da 300'ün üzerinde vatandaşın hak sahibi olduğu ama müteahhit firma ile Şekerbank arasındaki borç durumundan dolayı icrayla satılacak olan Değer Kent evleri ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Müjdeyi AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar duyurdu.

 

İki haftadan bu yana Değer Kent evlerinin sahipleri evlerini almak için banka önünde çağrı yapıp haklarının ellerinden gitmemesi için uğraşırken dün de Kentte bulunan Numan Kurtulmuş'a seslerini duyurmak için çabaladı. Kentteki yöneticiler ve siyasilere de durumlarını ileten ve çözüm isteyen Değerkent sakinlerine beklenen müjde Ak Parti Van Milletvekili Osman Gülaçar'dan geldi. Gülaçar görüşmelerin olumlu neticelendiği müjdesini sosyal medyadan duyurdu.

 

DEĞER KENT SAKİNLERİNE MÜJDEYİ VERDİ

 

Değerkent sakinlerinin mağduriyetleri dolayısıyla Şekerbank Genel Müdürü ve Müdür yardımcıları ile görüşmüştüm. Dün de arkadaşlarımızı Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numar Kurtulmuş ile bir araya getirdik. Genel Başkan Vekilimizin de desteği ile bir mütabakat sağlandı. Site sakinlerinin oluşturdukları bütçe ile 3milyon ödeme yapıldı. Kalan ana para olan 4.6 milyonun 7 eşit taksitle ödeneceği hususunda mütabakat sağlandı. İlk günden itibaren bu problemi kendi problemimiz bildik. Elimizden geleni yaptık Allah’ın izniyle.

Editör: TE Bilisim