Van’da iki ay önce hizmete başlayan Güloğlu Sigorta sahibi Gülşen Kızıltaş, Bakkallar ve Manavlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsa Berge’yi ziyaret ederek, sigortanın önemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

İki ay önce KOSGEB’ten aldığı kredi ile sigorta şirketi kuran Gülşen Kızıltaş, şirket çalışanı Gizem Sarımuratoğlu ile birlikte sigortanın önemi hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. Bu kapsamda Van Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge’yi makamında ziyaret eden Kızıltaş, çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Sigortanın önemi hakkında Başkan Berge’ye açıklamada bulunan Kızıltaş, ilde fazla sayıda sigorta acentesinin olmasına rağmen halkın yeterince bilgilendirilmediğini söyledi. Vatandaşların ve esnafın; sigortanın içeriği ve önemi hakkında bilgi edinmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade eden Kızıltaş,

 

"İnsanların işyerlerini neden sigortalamadıkları, sigortanın içeriği, insanların sigorta ile ilgili bilmedikleri konularında bilgi alışverişinde bulunduk. Amacımız esnafımızın ve halkımızın sigorta konusunda tamamıyla bilinçlenmesidir. Bu kapsamda bu gün önemli odalarımızdan biri olan Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge’yi ziyaret ederek, çalışmalarımız hakkında bilgiler sunduk. Kendileri de bizleri olumlu karşıladı. Ben ilgi ve alakalarından dolayı başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

 

Güloğlu Sigorta yetkililerinin kendilerini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Berge ise,

 

"Esnaf ve sanatkarlarımızın özellikle hırsızlık ve kayıp eşya ile ilgili bir takım sıkıntılarını duyuyoruz. Özellikle okul kantinlerimize yönelik çok fazla karşılaşılan bir durum. Biz bununla ilgili önümüzdeki süreçte, sigortanın halkımıza olan faydasını, çalışma esasları ile ilgili bir takım toplantılar düzenleyeceğiz. İnşallah esnafımız açısından olumlu olur. Bizde bu konuda üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız. Bu anlamda genç girişimcilerimizin bu girişimleri, takdir edilecek bir durumdur. Ben kendilerinin başarılı olacağını düşünüyor, anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim