HABER MERKEZİ: HAK-İŞ Konfedaransına bağlı İşçi Sendikası Enerji İş Sendikası Güney Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına Cem Tanrıtanır atandı. 

Uzun yıllar sendikal faaliyetlerde görev alan ve daha öncesinde Enerji İş Van İl başkanlığı görevini de yürüten Cem Tanrıtanır, Enerji İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altınsoy ile yönetim kurulu üyelerinin kararı ile Güney Doğu Anadolu Van Bölge Başkanlığına getirildi.
Başkan Tanrıtanır, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için üstün çaba göstereceğini ve sendikanın işçisi değil işçilerin sendikası olan sendikamızda hizmet vermekten onur duyduğunu ifade etti.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAYARAK ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTECEĞİZ”

Genel Başkan Altınsoy ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Tanrıtanır, Sendika'nın her zaman olduğu gibi bugünden sonra da işçinin yanında olacağına dikkat çekerek şunları söyledi: ''Enerji İş Sendikası olarak bizlere düşen en önemli görev, işçileri dinlemek, şikâyetlerini çözmek onların daha iyi şartlarda çalışması için varsa sorunlarını en aza indirmek, işçi ve işveren arasında uyumu ve işçilerin hak ve çıkarlarını korumaktır. Sendika olarak bugüne kadar iş birliği içerisinde çalışmalarımızı nasıl sürdürdüysek bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberliği sağlayarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Tüm dünyayı tehdit eden (Covid-19) koronavirüs salgını nedeniyle şu an olağanüstü bir durumdan geçiyoruz. Millet olarak korona virüsü salgınına karşı direniyor, tehlikeli salgını defetmek için canla başla çalışıyoruz. İnşallah bu zor günleri el birliğiyle aşacağız'' ifadelerine yer verdi.


 

Editör: TE Bilisim