Kütahya Yaşam Haber Grubu, 'Bu Kış Çocuklarımız Üşümesin' projesi kapsamında, Van'ın Erciş ilçesi ile Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde 300 öğrenciye giyim yardımında bulundu.

 

Adilcevaz Selçuklu İlköğretim Okulu Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Murat Barlak, Kütahya’dan tanıdığı Kütahya Yaşam Haber Grubuna ilçede yoksul öğrencilerin olduğunu ve öğrencilere bu konuda yardımcı olmalarını iletti. Öğretmenin bu duyurusuna duyarsız kalmayan grup yöneticisi ve üyeleri aralarında topladıkları giyecekleri, Adilcevaz Selçuklu ile Göldüzü İlköğretim okullarındaki yoksul öğrencilere gönderdi. Kütahya Yaşam Haber Genel Yayın Yönetmeni Ali Yerli ve beraberindeki hayırseverler, öğrencilere yardım paketlerini dağıttı.

 

Yerli ise Kütahyalı öğretmen Murat Barlak'ın girişimleriyle okuldaki öğrencilere yardımda bulunduklarını ifade etti. Ali Yerli, "Çocuklarımız gibi sevdiğimiz ve benimsediğimiz Adilcevazlı öğrencilerimize kendi elimizle hediyeler getirdik ve dağıttık. Mutluluklarına ortak olmak istedik. Gerçekten öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bence bu tür hediyeleşmeler birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendireceği gibi kardeşlik duygularımızı da pekiştirecektir. Öğrencilerimize hayırlı olsun" diye konuştu. Adilcevaz Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş, yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür etti. 

Editör: TE Bilisim