Hak ve Kardeşlik Derneği (HAKK-DER) tarafından İpekyolu ilçesindeki TOBB İmam Hatip Ortaokuluna bin adet kitap bağışlandı. 


Okulda gerçekleştirilen kitap teslim törenine Vali Yardımcısı Mehmet Parlak, HAKK- DER Başkanı Doç. Dr. Naki Erdemir, dernek yetkilileri, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı. Açıklamalarda bulunan HAKK-DER İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Avni Öztürk, bu kitapların okul kütüphanesine kazandırıldığını belirterek, “Bizler ilk emri ‘Oku’ olan bir dine inanıyoruz. Okumak, özgürlük demektir. Okuyan ve araştıran toplumlar daima her alanda gelişmiş, kalkınmış, huzur ve barış içinde yaşamışlardır. Bizlerin Mehmet Akifleri, Abdülhamitleri, Ahmed-i Hanileri ve Selahaddin-i Eyyubileri, kısaca kendi değerlerimizi okumalı ve ülkemize faydalı olmalıyız. Hak ve Kardeşlik Derneğinin birinci önceliği eğitimdir, ahlaklı ve maneviyatlı toplumdur” dedi.


Vali Yardımcısı Parlak ve beraberindekiler, daha sonra okuldaki sergi ve TÜBİTAK proje yarışmasında dereceye giren projelerin sergilendiği salonu gezdi. 

Editör: TE Bilisim