ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL - ERZURUM - Van Büyükşehir Belediyespor Erzurum’da kampa girdi. 30 gün sürecek olan kamp son hız ve yoğun tempoda devam ediyor. Sezona iyi başlamak isteyen Vanspor’da hedef ise şampiyonluk.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Van Büyükşehir Belediyespor Van’daki kamp döneminin ardından Erzurum’da kampa girdi. Sezon başından itibaren hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve bu kapsamda 15 üzerinde transfer yapan Vanspor Erzurum’da kampına devam ediyor. Yoğun tempoda çalışan Vanspor sezon başlamadan hazır olmak istiyor. Disiplinli ve mücadeleci bir hoca olan Erdoğan Yılmaz önderliğinde sezona hazırlanan Vanspor, ümit veriyor. İşte Vanspor’un Erzurum kampı...

 

 

SEZON SONU ŞAMPİYONLUK

Kampın birinci gününü akşam antrenmanı ile başlatan Vanspor ikinci günü ise çift antrenman ile tamamladı. Kamp boyunca günü çift antrenman ile tamamlayacak olan takım burada 20 günlük bir kamp yapacak. 10 günün ardından 2 gün izin kullanacak olan takım ikinci 10 günün ardından yapacağı iznin ardından Van’a dönecek. Van’a dönüşünün ardından sezona iyi başmak isteyen Vanspor sezon sonunda şampiyonluğu göğüslemek istiyor.

 

TRANSFER DEVAM EDECEK

Vanspor geçen senenin takımını tamamen değiştirdi. Şu ana kadar 15 üzerinde transfer yapan yönetim bu transfer hareketliliğini devam ettirecek. Saha içinde ve kenarda oturacak olan oyuncuları şu ana kadar belirleyen takım forvet ve kaleci transferi yapmayı planlıyor. Ancak iyi bir forvet transferi çokta kolay görünmüyor. Türkiye ve dünyada forvet konusunda sıkı yaşanırken, Vanspor’un yapmayı düşündüğü forvet transferi henüz netleşmiş değil.

 

 

GENÇLER VE TRANSFERLER IŞIK SAÇIYOR

Vanspor’un sezon başından itibaren yaptığı transferler büyük yankı uyandırdı. Özellikle daha önce takımda oynayan oyuncuların geri dönüşü bu havayı daha da çok estirdi. Yapılan transferlerde yer alan gençlerde şimdiden Vanspor için ümit vadediyor. Özellikle birçok oyuncunun Salih Uçan, Ozan Tufan gibi milli oyuncular ile yetişmesi ve beraber top oynaması büyük önem taşıyor. Yapılan bu transferlerin zaman içinde paraya dönüştürülmesi de önemli bir yere sahip.

 

DOSTLUK VE KARDEŞLİK HAVASI

Takımda yaratılan dostluk ve kardeşlik havası ise tüm takımı domine ediyor. Baştan Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz olmak üzere takımın ağabeyleri ve diğer futbolcuların yarattığı hava güzel günlerin yakın olduğu mesajını veriyor. Takım içindeki uyum, kardeşlik ve dostluk bağı dışardan net bir şekilde görünebiliyor. Buda takımın gücünün yanı sıra verdiği psikolojik desteği de ön plana çıkarıyor.

 

 

TAKIMIN NEŞESİ: BAYRAM ABİ

Yıllarını takıma, Vanspor’a ve Van veren takım malzemecisi Bayram abi ise takımın en büyük neşesi. Futbolcu ve teknik heyet ile olan ilişkisi, takımı sahiplenmesi ve takımın bir yerlere gelesini sürekli söyleyen Bayram abi, futbolcuların de en büyük neşe kaynağı. Antrenman sonrası futbolcular ile birlikte eğlenen ve futbolcular için elinden gelen her türlü fedakarlığı yapan Bayram abi de bu sene şampiyonluğu çok isteyen isimlerden bir tanesi. “1994-1995 yıllarından bu yana Vanspor’a hizmet veriyorum. İnşallah bu sene şampiyon olacak ve ikinci lige çıkacağız” diyen Bayram abi, bunun içinde her gün dua ettiğini sözlerine ekledi. Bayram abinin yanın sıra takımdaki diğer malzemeci ve sağlık ekibi de işin en iyi şekilde yaparak takımın yanında yer alıyor.

 

ORHAN PALA DIŞINDA SAKATLIK YOK

Takımda Orhan Pala dışında sakatlığı bulunan yok. Ayak bileğinde burkulma sonrası antrenmanlara zaman zaman katılmayan, zaman zaman ise bireysel olarak çalışan Pala sezon öncesi hazır olmak için büyük çaba gösteriyor. Takımda önemli bir yere sahip olan Pala’nın yakında takım ile antrenmanlara çıkması bekleniyor. Orhan dışında zaman zaman antrenmanlarda darbe alan futbolcular, bir sonraki antrenmanda yeniden yerini alıyor. Ciddi bir sakatlığın olmadığı takımda, tüm futbolcular sağlıklı.

 

 

EN BÜYÜK DESTEK TARAFTAR OLACAK!

Vanspor bu sezona iyi hazırlanıyor ve sezon sonunda da şampiyonluk elde etmek istiyor. Takım da her şey yolunda ancak burada en büyük görev ise taraftara ve Vanspor’a gönül verenlere düşüyor. Özellikle taraftar desteği beklentisinin yüksek olduğu takımda, takım sezon başından itibaren taraftarı yanında görmek istiyor. Özellikle Erzurum’da yapılan Erzurum-Karacabey maçına gelen yüzlerce taraftar, kıskandırır cinsten oldu. Futbolcuların, teknik heyetin ve diğer yöneticilerin en büyük beklentisi de buna benzer bir destek ile sezona iyi başlamak ve şampiyon tamamlamak. 

Editör: TE Bilisim