Muradiye Belediyesi şirketlerinde kadroya geçirilen 80 işçiyi kapsayacak yeni dönem toplu iş sözleşmesinde, Hizmet-İş Sendikası ile Belediye arasında imza töreni düzenlendi. Başkanlık makamında düzenlenen sözleşme imza törenine Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Savar, Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, Belediye yetkilileri ve sendika temsilcileri katıldı. 

Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde konuşan Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, sözleşme süresi boyunca görüşmelere katkı sunan tüm belediye yetkililerine işçiler adına teşekkür etti.

Başkan Efeoğlu, "Muradiye ilçemizin son zamanlarda Belediye Başkan Vekilimiz Erkan Savar'ın hayata geçirdiği hizmetlerle adından söz ettiriyor. Başkanımız Savar, Muradiye halkının ve belediye çalışanlarının da gönlünde taht kurmuştur. Bunun en iyi örneğini yaptığımız bu sözleşmeyle bir daha gördük. Belediye imkanlarını düşündüğü kadar çalışan emekçileri de düşünmüştür. Sözleşmemizin her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum"dedi

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Savar ise, Belediye çalışanlarının haklarında bir dizi iyileştirme yaptıklarını, yeni toplu iş sözleşmesinin işçilere hayırlı olmasını diledi.

Törenin sonunda Başkan Efeoğlu ve sendika yöneticileri; Başkan Vekili  Savar'a bir vazo hediye ederek belediyeden ayrıldılar.

Editör: TE Bilisim