Hür Dava Partisi Van Tuşba İlçe Teşkilatı haftalık esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

HÜDA PAR Van Tuşba ilçe Teşkilatı haftalık esnaf ziyaretleri kapsamında sanayi esnafını ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi.

 

Ziyaretler esnasında bir konuşma gerçekleştiren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van İl Başkan Yardımcımız Faruk Tasan, esnafın ziyaretlerden memnun kaldığını ifade ederek sanayi esnafının sanayinin çok kirli olduğundan yakındığını söyledi.

Esnafın sorunlarına bir an önce çözüm bulunması gerektiğini belirten Tasan, HÜDA PAR Van Tuşba Teşkilatı olarak bugün Ağır makina tamircilerini ziyaret ettik. Esnafımız bu ziyaretlerin kendilerine moral verdiğini söyledi. Esnafımız genel olarak kalifiyeli personel yokluğundan şikâyetçidir. İŞKUR’un kalifiyeli personel yetişmesi için daha dikkatli kursları açması gerekiyor.  Ayrıca dükkânı hasarlı olan esnaflarımızda dükkânlarının ağır hasarlı olmasına rağmen 6 yıldır halen site yönetimi tarafından onarılmadığını söylüyor. Bunun yanı sıra esnafımız sokaklarda çöp konteynerlerinin yetersiz olduğunu söyledi. Bizde HÜDA PAR olarak yetkili kişilere bu konuda özellikle Tuşba belediyesinin esnafımızın sorunlarını dikkate almasını istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim