Van’da, Aksu Giyim Dünyası tarafından etiket fiyatı değişmeden ‘1 ürün alana 2’inci ürün 1 TL’ kampanyası başlatıldı.

 

Kazım Karabekir Caddesi eski Araştırma Hastanesi yanında açılan mağazada, etiket fiyatı değişmeden ikinci ürünün 1 TL’ye satılması, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Aksu Giyim Dünyası İşletme Sahibi Kemal Aksu, amaçlarının herkesin giyinmesini sağlamak olduğunu belirterek, “Amacımız, halkımıza ve bölge insanına faydalı olmak, herkesin istediği gibi giyinmesini sağlamak ve kaliteyi ucuza mal etmektir. Bu kapsamda ilimizde ilk defa böyle bir kampanya başlattık” dedi.

Bazı işletmelerin fiyatları yüksek tutarak ikinci üründe indirime gittiğine ifade eden Aksu, “Biz burada etiket fiyatını değiştirmeden ikinci ürünü 1 TL’ye satıyoruz. Üstelik fiyatlarımız çok ucuz. Mağazamıza bir defa uğrayan, bir daha uğruyor. Çünkü fiyatlarımız her kesime hitap ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Satışlarda sürümden kazandıklarını dile getiren Aksu, “Yer bize ait olduğu için kira sorunumuz yok. Ayrıca elimizdeki bazı imkanlar nedeniyle yüzde 30-40 oranında değil, 2-3 TL’lik karla sürümden kazanıyoruz. Yeter ki vatandaşlarımız giyinsin, tezgahımız dönsün“ şeklinde konuştu. Kadın-erkek ve çocuk reyonlarından oluşan mağazada 15 kişinin istihdamını da sağladıklarını dile getiren Aksu, ayrıca ilde okuyan öğrencileri cumartesi ve pazar günü Part-Time çalıştırarak onlara katkı sunduğunu söyledi. Mağazaya olan ilginin memnuniyet verici olduğunu belirten Aksu, kampanyanın aylarca devam edeceğini de sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilisim