ŞEHRİVAN HABER - Van'da akşam saatlerinde İkinisan Caddesi'nde kaza meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme ve ışıklandırma çalışması yapılan cadde bir araç çalışmaların olduğu bölgede taşlara çarptı.

Asfalt çalışmasının yapıldığı yolda, uyarı levhalarının bulunmaması ve ışıkların olmaması nedeniyle bir araç yolun ortasında bulunan taşlara çarptı. Yolun ortasında bulunan kaldırım taşlarına sert bir şekilde çarpan araçta ağır hasar oluşurken sürücü çarpmanın etkisiyle yaralandı. 41 AU 065 plakalı araç sürücüsü olayın ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Çevredeki vatandaşlar kaza anını şu sözlerle anlattı:

"Bilindigi gibi caddede günlerdir çalışma var. Burada bir kaç gündür asfalt çalışması vardı. Yol ortasında da kaldırım taşları bulunuyordu. Yolda herhangi bir levha da yoktu. Bir anda büyük bir gürültü duyduk. Patlama sesi gibiydi. Sonra aracın yoldaki taşlara çarptığını gördük. Gittik araç sahibi kafasını çarpmanın etkisiyle sert bir şekilde vurmuştu. Araç ise oldukça ciddi şekilde hasar görmüştü. Yolda uyarı bulunmaması ve karanlık olması kazaya neden oldu. Işıklar olmayınca araç da taşlara dalmış." dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim