Türkiye geneli 65 Bin ve Bölge illerinde yaklaşık 5 Bin üyesi bulunan Koop-İş Sendikası ile Van'ın önemli Emlak danışmanlık hizmeti sunan İlhami Çakırtaş Emlak AŞ. arasında anlaşma yapıldı.

11/11/2019 Tarihinde İLHAMİ ÇAKIRTAŞ  EMLAK A.Ş. Van 1.2. Şube ile Yapılan Görüşmeler Neticesinde KOOP-İŞ SENDİKASI arasında  Her iki Tarafın da Kabul  Etmesi ile Anlaşma imzanlandı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Yönetim Kurulu başkanı İlhami Çakırtaş " Vanın marka isimlerinden olan İlhami Çakırtaş Emlak A.Ş. olarak Gayrimenkul ,Daire alım satımı  Emlak danışmanlık hizmetlerinde güvenilir, kaliteli ve Profesyonel hizmetlerine yeni bir anlayış daha ekleyerek Koop-İş Sendikası ile anlaşma imzalamıştır. Her iki taraf için de hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum."

Koop-İş Sendikası Van Şubesi Başkanı Ayhan Özbek "Van'daki Emlak alanında isminden çokca söz ettiren İlhami Çakırtaş Emlak A.Ş ile Sendikamız arasında anlaşma sözleşmesi imzalanmıştır. Yapılan anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum ve İlhami Çakırtaş Emlak A.Ş'ye çalışmalarında başarılar diliyorum"

(gazetevan)

Editör: TE Bilisim