Yol-İş Van 1 no'lu şube Başkanlığı ile İlhami Çakırtaş Emlak A.Ş. arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşma ile Sendika üyelerine Emlak alım satımda komisyon ücretlerinde indirimli  olarak karşılıklı anlaşmaya varıldı.

Anlaşma sonrası açıklama yapan Yol-İş Van 1 no'lu şube Başkanı M. Salih Çalımlı şunları söyledi: “ Sayın İlhami Çakırtaş kardeşimiz İlhami Çakırtaş Emlak A.Ş şirketi olarak bizi ziyaret ettiler. Biz de sendikamızın Yol-İş Van 1 no'lu şube Başkanlığı adına bütün üyelerimizi kapsayacak şekilde hazırlanan metni kabul ettik, karşılıklı onayladık. Buna göre üyelerimizin tamamı Emlak alım satımında bu bölgede Van,Muş,Bitlis,Hakkari olarak İlhami Çakırtaş Emlak A.Ş üzerinden yapılan bütün alım satımlarda sağ olsun kendileri kabul ettiler yüzde komisyonu olarak indirimli kabul ettiler. Bizde bunu karşılıklı olarak kabul etmiş olduk. Bu gibi alış verişlerde yüzde 2 uygulanacak gibi bir mutabakata varıldı.

Açıklamanın devamında: “Bizim bu bölgede Van, Muş, Bitlis, Hakkari çevre şehircilik il müdürlükleri dahil toplamda 1600 civarında üyemiz mevcuttur. Emekli arkadaşlarımızı da dahil edersek bu sayı 8-9 binlere varır. Anlaşma Her iki tarafa da hayırlı olsun diyor saygılarımı sunuyorum’’

İlhami Çakırtaş ise yaptığı açıklamada " İlhami Çakırtaş Emlak A.Ş. olarak Yol-İş Sendikası Van 1. no'lu şubesi başkanlığı ile karşılıklı olarak mutabık kalıp yaptığımız anlaşmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum ve tüm üyelerin Emlak alım satım ve danışmanlık hizmetlerinde ofisimize gelmelerini, bir dibek kahvemizi içip tanışmaya davet ediyorum.

(gazetevan)

Editör: TE Bilisim