Van’ın Bostaniçi belde Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş, kentte bulunan gazetecilerle bir araya gelerek belediye çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Bostaniçi belde Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş, kentte bulunan gazetecilerle bir araya geldi. Edremit’te bir restoranda düzenlenen programa Bostaniçi Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş, Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, belediye meclis üyeleri, birim müdürlerinin yanı sıra çok sayıda gazeteci katıldı. Programda gazetecilere belediye tarafından yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirme de bulunan Ergüneş, gazetecileri önümüzde ki günlerde belediye tarafından toplu açılış törenleri yapılacak olan tesislerin açılışına davet etti. Program öncesi gazetecilerle tek tek tokalaştıktan sonra yapılan sohbette bölge de gazetecilik yapmanın önemine değindi. Belediye olarak gazetecilerle bir araya gelemediklerinden dolayı özeleştiride de bulunan Ergüneş, ”Ben bugün bizi burada yalnız bırakmayan tüm gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Buradan bir özeleştiri de yapıyorum. Belki iş yoğunluğundan kaynaklı belki de içerisinde bulunduğumuz mevcut çalışmalardan kaynaklı gazetecilere yeterli zaman ayırmadık, onlarla bir araya gelemedik. Ama bugün istedik ki kentte bulunan değerli basın mensupları ile hem bir araya gelelim, hem de sohbet edelim” dedi.

TOPLU AÇILIŞA DAVET

Belediye çalışmaları hakkında da kısa bir açıklama ve bilgilendirme de bulunan Ergüneş, son büyükşehir yasası ile kapatılacak olan belde belediyelerinden bir tanesinin de Bostaniçi Belediyesi olduğunu belirterek, “4 dönemdir belediye olan Bostaniçi son büyükşehir yasası ile kapatılacak. Bizde kendi dönemimiz de birçok çalışmaya imza atarak belde de hizmet ürettik. Yine bu yıl bölge de örnek teşkil edecek belediye eğitim destek evi, kültür merkezi ve spor kompleksinin temelini attık. Belediye eğitim destek evimizin çalışmasını tamamlayarak hizmete hazır hale getirdi. Kültür merkezimizin binasının çalışması da kısa bir sürede tamamlanacak. Ayrıca beldenin en büyük mahallerinden biri olan Yalım Erez Mahallesi’nde yol çalışmasını tamamlayarak mahallenin tüm ana cadde ve sokaklarını parke taşı ile döşedik. Pazartesi günü de bu çalışmalarımızın tamamının açılış törenlerini gerçekleştireceğiz. Siz değerli basın emekçilerini de o gün aramızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim