İpekyolu Belediyesi Hatuniye ve Yalı Mahallesinde yol asfaltlama çalışmasını düzenlediği törenle startını verdi. İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Beritan Tayan, 2016 yılı içinde 100 Bin ton asfalt, 60 Km sathi kaplama ve 90 bin metrekare parke taşı döşeneceğini açıkladı.

 

Van Merkez İpekyolu Belediyesi Hatuniye ve Yalı Mahallesinde yol asfaltlama çalışmasının startı verildi. Hatuniye Mahallesi Fener Sokakta asfalt çalışması düzenlenen törenle sezon çalışması başlatıldı. Törene DBP Van İl yönetimi, DBP İpekyolu İlçe Eşbaşkanı Rojbin Bor, İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Beritan Tayan, İpekyolu Belediye Eşbaşkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

“HALKA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Katılımcılara Kürtçe hitaben konuşan Eşbaşkan Tayan, 2016 yılı içinde 100 Bin ton asfalt, 60 kilometre sathi kaplama ve 90 bin metrekare parke taşı döşeneceğini açıkladı. Bu çalışmaların 20’ye yakın ekip tarafından yapılacağını belirten Tayan, ilçenin yol sorunlarını bu yıl içinde büyük bir bölümünü tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti. Tayan, “Tabi yapacaklarımız tüm çalışmalarla değerli halkımıza laik olmaya çalışıyoruz. Yolları altından yada gümüşle kaplasak bile halkımıza layık olamayız. Bizlerde halkımızı talep ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürütmeye çalışıyoruz. Halkımız hizmetlerin en iyisine en güzeline laiktir.” Diye konuştu.  

 

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR PANKARTI

Hatuniye Mahalle sakinleri İpekyolu Belediyesine ‘Teşekkür Ederiz’ pankartının asıldığı törende konuşan Mahalle MuhtarıTurgut Külay ise, İpekyolu belediyesinin kısa sürede ilçenin sorunlarına adil eşit ve hızlı bir şekilde çözümler ürettiğini aktardı. Külay, İpekyolu Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Eşbaşkan ve tüm yönetime teşekkür etti. 

 

 

 

Editör: TE Bilisim