Van’ın İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma Müdürlüğü çalışanlarından oluşan bir heyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde İstanbul’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Ziyaret kapsamında gerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi, gerekse bazı ilçe belediyelerinin örnek projelerini yerinde inceleme imkanı bulan İpekyolu heyet, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Her biri kendi alanında ilkler ve yenilikler barındıran Kabataş Transfer Merkezi inşaatı, Esenyurt Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı, Beyoğlu İstiklal Caddesi çevre düzenleme ve yapımı, Cemal Kamacı Spor Kompleksi ve otopark inşaatı, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi inşaatı. Yenikapı Balıkçılar Çarşısı yapımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Düzenli Depolama Sahası, Bağcılar Belediyesi Kapalı Oyun Parkı, Bağcılar Belediyesi Yeni Mahalle Fındık Bahçesi Parkı gibi projeler, İpekyolu heyeti tarafından yerinde incelendi.

 

İpekyolu Belediyesinin yenilikçi ve çağdaş hizmet hedeflerine ulaşmada, bu tip örnek çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi ve tecrübe artırımına yönelik çalışmalarının bundan sonra da süreceği belirtildi. 

Editör: TE Bilisim