Mahallelerde bulunan yurttaşların Muhtarlar aracılığıyla İpekyolu Belediyesine yaptıkları ‘Pazar yeri’ taleplerini değerlendiren Zabıta Müdürlüğü,  ‘Pazar Yeri Belirleme Komisyonu’ ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. İpekyolu Belediyesi’nde gerçekleşen toplantıya Zabıta Müdürü Ezgi Aslan, Pazar Yeri Belirleme Komisyonu’nda bulunan kamu kuruluşu temsilcileri ile Semt Pazar Yerleri Başkanı katıldı.

ZABITA MÜDÜRÜ ASLAN: BÜTÜN MAHALLELERİMİZDEN PAZAR YERİ İÇİN TALEPLER VAR

İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürü Ezgi Aslan, belediye bünyesinde sekiz pazaryerinin bulunduğunu ve her Pazar yerinde dört zabıtanın görev yaptığını belirterek, “Pazar yerlerimizin kurulma aşaması ve sonrası için belediyemiz büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Şu anda başka mahallelerden bize pazaryeri talepleri de geliyor. Biz de bugün bu talepleri değerlendirmek için bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

İPEKYOLU İLÇEMİZDE SEMT PAZAR YERLERİMİZ

İpekyolu ilçe sınırlarında belediyemiz kontrolünde olan Pazar yerleri; Pazartesi: Esenler Mahallesi Veteriner Caddesi, Salı: Hafızye Mahallesi Osman Çavuş Sokak, Çarşamba: Cevdet Paşa Mahallesi Hacı Yaşar Cami Sokak, Perşembe: S.Fehim Arvasi Mahallesi Lütfiye Binnaz İlköğretim Okulu Hacıbekir Mezarlığı Bitişi, Cuma: Şerefiye Mahallesi Ayaz 3. Sokak ve Selimbey Mahallesi, Cumartesi: Seyit Fehim Arvasi Mahallesi Hidayet Caddesi ve Terzioğlu Mahallesi, Pazar: Abdurrahman Gazi Mahallesi Çayüstü Sokak.

Editör: TE Bilisim