HABER MERKEZİ: İpekyolu İlçe Başkanlığı, hafta sonu gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) öğrencilere ikramda bulundu.

İpekyolu İlçe Başkanlığı, hafta sonu üniversite sınavına giren öğrenciler ve ailelerin heyecanlarını paylaşarak ilçe teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kollarıyla beraber sabahın erken saatlerinde hazır bulunarak stant açarak öğrencilere ikramda bulundu. 

“ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ÇARE ÜRETMEYE GAYRET GÖSTERDİK”

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Ethem Görgülü burada yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İki gün süren bu programlarımız oldukça keyifli ve güzel sohbetlerde vesile oldu. Pandemi sonrası iş yerlerini açan esnaflarımıza çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Tüm kademelerimizle sahada ve esnafımızın yanında olmaya çalıştık, elimizden geldiğince ilçemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret edip sıkıntılarını dinledik, elimizden geldiğince çare üretmeye gayret gösterdik. Yine geçtiğimiz haftalarda ilçemizde yaşayan partimize üye ya da değil gözetmeksizin 65 yaş üstü vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettik çeşitli hasbihallerde bulunduk” dedi.

“ORULMADAN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü, “Bizler İpekyolu ilçe başkanlığı olarak inandığımız bu yolda şiyar edindiğimiz ve ilahi kelimetullah olan davamıza her zamankinden daha çok hizmet etmeye devam edeceğimizi belirtmek isterim. Her zaman sahada vatandaşının yanında duran halkıyla hemhal olan bir teşkilat yapısıyla sadece seçimden seçime değil her vakit sahada olan bir teşkilat yapısıyla 2023 hedeflerine durmadan yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz” diye belirtti.

Editör: TE Bilisim