İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler Biriminin ortak organizasyonuyla, 5 Haziran Dünya Çevre Günü sebebiyle ilkokul öğrencilerine yönelik Çevre Temizliğini konu alan Tiyatro gösterimi düzenledi. Şehit Kemal Görgülü İlkokulunda düzenlenen Tiyatro Gösterimini izleyen öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

 

İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler Biriminin ortak organizasyonuyla, 5 Haziran Dünya Çevre Günü sebebiyle ilkokul öğrencilerine yönelik ‘Çevre Temizliğini’ konu alan Tiyatro gösterimi düzenlendi. Selimbey  Mahallesi  Şehit Kemal Görgülü İlkokulunda düzenlenen tiyatro gösterimini izleyen 600 öğrenci keyifli anlar yaşadı.

 

Düzenlenen Tiyatro gösterimine İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Veysel Keser, Eşbaşkan Vekili Beritan Tayan, Eşbaşkan Yardımcıları ile DBP’li Belediye Meclis üyeleri de katıldı. Gökkuşağı Tiyatro grubu, Çevreyi kirleten maddelerin geri dönüşüm kutularına atılmasının doğaya olan yararını ve çevreyi kirletme bilincinin nasıl geliştirildiğini anlatan skeçlerle öğrencileri güldürürken aynı zamanda bilinçlenmelerine katkı sundu. Tiyatro gösteriminin sonunda öğrenciler için hazırlanan hediyeler Eşbaşkanlar ve Belediye Meclis üyeleri tarafından öğrencilere dağıtılarak etkinlik sona erdi.

Editör: TE Bilisim