ŞEHRİVAN HABER: (SBÜ) Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Parlak görevinden istifa etti.

Akademik kariyerini devam etmek için başhekimlik görevinden ayrılan Parlak, istifasını İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu’na sundu. Parlak’ın istifasını kabul eden İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Parlak’ın yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Sünnetçioğlu istifa sonrası yaptığı açıklamada Parlak’ın YYÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı'nda akademik kariyerine devam etmek için SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevinden kendi isteği üzerine istifa ettiğini belirtti. Sünnetçioğlu, “Doç. Dr. Mehmet Parlak, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekimlik görevi süresince bugüne kadar sağlık alanında önemli hizmetlerde bulunarak birçok başarıya imza attı. Parlak’ın yaptığı yaptıkları hizmetleri teşekkür ederek bundan sonraki mesleki hayatında başarılar diliyorum dedi.

Doç. Dr. Mehmet Parlak, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu’na şükranlarını belirterek, "göreve geldiğim ilk günden beri sağlık alanında 'Neler yapabiliriz' Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına Sağlık Müdürümüz ile çalışmalarımız oldu. Hastanemize yeni poliklinikler ve hekimler kazandırmak adına Sağlık Bakanlığımızla istişare içinde olduk. Akademik kariyerime devam etme düşüncesi ile severek yaptığım SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevimden istifa ediyorum. Görev yaptığım zaman diliminde bana destek olan tüm Van halkına, idarecilere ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim