25 Aralık 2014 de Van Kadın Girişimciler Kurulunun yapılan seçimleri sonrası yeni kurul ilk toplantısını gerçekleştirdi. Van TSO Meclis Üye sayısı kadar üyeye sahip olan Van Kadın Girişimciler Kurulu Semra Odabaşı başkanlığında ilk toplantısını oluşturulan 15 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile yaptı.

25 Aralık 2014 tarihinde yapılan seçimlerin ardından Van TSO üyesi Semra Odabaşı başkanlığa seçildi. Van TSO’dan 14, Erciş Ticaret Odasından da bir üye yönetim kurulunu oluşturdu. Semra Odabaşı başkanlığındaki Van Kadın Girişimciler Kurulu ilk toplantısını oluşturulan 15 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile yaptı. Daha sonra Van Kadın Girişimciler yönetim kurulu tarafından yapılan seçimle Semra Odabaşı’nın yardımcılıklarına Esin Akarsu Orunç, Özge Burak Değer, Harika Doğaç ve Müjgan Güneri seçildi.

ODABAŞI: SHOPPİNG FEST’E DESTEK VERECEĞİZ

Van Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Semra Odabaşı seçimlerin ardından yaptığı değerlendirmede, “Yeni dönemde Van TSO Yönetim Kurulumuz ile birlikte aynı amaçlar için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Van’da kadınların daha fazla ekonomik hayatın içinde yer almaları için farklı kurum ve kuruluşlarla projeler geliştirmeyi amaçlıyoruz. Önümüzdeki günlerde Van TSO tarafından Van’da başlayacak olan Shopping Fest’e Van Kadın Girişimciler Kurulu olarak her türlü desteği vereceğiz ve aktif bir şekilde çalışmaların içinde yer alacağız. Van Kadın Girişimciler kurulunda yer alan tüm üyelerimize seçimlere katıldıkları için teşekkür ediyorum. Yeni dönemde daha aktif bir kurul olacağımızı söyleyebilirim” ifadesini kullandı.


ŞEHRİVAN

Editör: TE Bilisim