Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla vereceği resepsiyona Çatak ilçesinin kadın köy korucusu Ferrah Bozkurt da katılacak.

 

Çatak'ta terörle mücadelede güvenlik güçleriyle hareket eden köy korucusu Bozkurt, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki resepsiyona katılacak olmanın heyecanını yaşadığını söyledi. Cumhurbaşkanlığından böylesi bir davetin kendisini gururlandırdığını ifade eden Bozkurt, şöyle dedi: "Daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın bir davetine katıldım. O zaman da onurla davete katılmıştım. Korucuların özlük hakları, diğer konularla ilgili kendisiyle görüşmüştük. Bundan sonra bizimle ilgili bazı düzenlemeler yapıldı. Yaptıkları çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederim. Resepsiyona davet edildiğim için mutluyum."

 

Bozkurt, ilçede hem ev işlerini hem de koruculuğu birlikte yürüttüğünü anlattı. Bozkurt, kadınların artık her alanda adından söz etmeye başladığını sözlerine ekledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki resepsiyonda, temizlik görevlisi, polis, şehit annesi ile eşi, vali, rektör ve köy korucularının da aralarında yer aldığı 250 kadın hazır bulunacak.

Editör: TE Bilisim