Van’ın kahvaltı mucidi Bak Hele Bak Yusuf Konak Van adına ödül almaya devam ediyor. Van’ın turizm elçisi Bak Hele Bak kentin tanıtımı açısından büyük başarılar gösterirken, aldığı ödülleri de Van adına almaktan gurur duyuyor.

Bak Hele Bak, 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuarında yine gözde bir stant açarak katılımcıların gözdesi oldu. Aralık ayı içerisinde Van adına 3 ödül alan Bak Hele Bak, Van’ın eşsiz kültürünü tanıtmaya v birlikte paylaşmaya davet ediyor. Van’ın tanıtımında en büyük katkısı olan ve Van’ın turizm elçisi olan Bak Hele Bak, 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuarında yine gözde bir stant açarak Van’ın gururu oldu. Aralık ayı içerisinde Van adına 3 ödül alan Bak Hele Bak, aldıkları ödüllerın yaptıkları atakların bir nişanesi olduğunu belirtti.

‘GÖZDE STAND OLMAKTAN GURUR DUYDUK’

Aldıkları ödülleri Van halkı adına aldıklarını söyleyen Turizm elçisi Yusuf Kokan, Van'ın Dünyaya armağanı olan Van kahvaltısının bir temsilcisi olduklarını belirtti. Konak, “Van kahvaltı sofrasındayken ne yediğinizi bilirsiniz. Gerçek Van lezzetini değerli müdavimlerimize sunmak için tüm ürünlerimizi yüz yıllık lezzet sırlarıyla biz üretiyoruz. Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuarında yine gözde stant olmaktan onur duyduk. Aralık ayı içinde takdim edilen ödüller bizi onurlandırdı.” Dedi.

VAN ADINA 3 ÖDÜL ALDI

Van halkın adına 3 ödül aldıklarını söyleyen Konak, “İlk ödül Van markası Baytav şirketler grubu Başkanı Ekrem Baytar, ikinci ödülü Ziraat Bankası İzmir Bölge Müdürü Dr. M. Serdar Bulut üçüncü ödülü ise dünya markası YELP HOLDİNG Başkanı Jeremy Stoppelman’dan aldık.” Dedi. İzmir’de düzenlenen 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuarında birlik ve beraberlik örneği gösterdiklerini söyleyen Konak, “Van Büyükşehir Belediyesi ve Van Ticaret Sanayi Odası işbirliğiyle başladık. Van Turizm iş partnerleri ile organize edilen Van Standında Van misafir kültürüyle 3 gün boyunca tüm kahvaltı ürünlerimizi Van’dan Getirdik. Murtuğa, Kavut, Otlu Peynir, Van Çöreği, Van Tandır Ekmeği, Köy Tereyağı, Karakovan Petek Balı ile büyük bir kahvaltı ikram şölenine dönüşmesi ayrı bir lezzetti. Fuar süresi boyunca bize dostluğunu, misafirperverliğini gösteren ve sıcaklıklarını hissettiğimiz kıymetli Vanlı hemşerilerimiz, Van’ı görmüş Van’da bulunmuş olan kadirşinas dostlarımızdan ve 5 Bin üzeri ziyaretçiden sayısız tebrik ve teşekkür aldık. Bir sonraki yurtdışı fuar hazırlıklarımız da tüm hızıyla başladı. Ülkenin ve dünyanın her noktasında eşsiz kültürümüzü tanıtmaya birlikte paylaşmaya davet ediyoruz.” Şeklinde konuştu.


ŞEHRİVAN

Editör: TE Bilisim