Van Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Zahir Kandaşoğlu, Nisan ayında yapılacak oda başkanlığı seçimi öncesi esnafı ziyaret etti.

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Zahir Kandaşoğlu ve ekibi esnafı ziyaret etmeye devam ediyor. Kandaşoğlu, 50 kişilik ekibiyle Maraş Caddesinde bulunan esnafı ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi.

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren cadde esnafı, Kandaşoğlu’nun aday olmasını memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi. Ara sokaklarda bulunan esnafı da ziyaret eden Kandaşoğlu, esnafın İranlı turistler konusunda da sıkıntılar yaşadığını ve bu konuda çeşitli çalışmaların yapılması konusunda öneriler aldı.

 

Çözümün anahtarının kendisinde ve ekibinde olduğunu söyleyen Kandaşoğlu, “Eğer oda başkanlığı döneminden bu yana yaptıklarımız halen gündemdeyse, bu memleket için çok şey yaptığımızın kanıtıdır. Ziyaretlerimizde esnafımız ve tüccarımızdan sıkıntı üstüne sıkıntı duyuyoruz. Çözümün anahtarı da bizim elimizde inşallah.” Diye konuştu.

 

Galericiler sitesi esnafını da ziyaret eden Kandaşoğlu ve heyeti esnaf ve tüccarla bir araya geldi. Site sakinleri Kandaşoğlu ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Burada kısa bir konuşma yapan Kandaşoğlu, “Esnafın ve Tüccarın maddi manevi her daim yanındayım, yanlarında da olmaya devam edeceğim.  Bu yola baş koyduk geri dönmek yok, amacım halkım sevdam Van’dır”. Şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim