ŞEHRİVAN ÖZEL: ÖNDER ALTINAL - Van'ın Saray ilçesinde bulunan Kapıköy Sınır Kapısında tepki çeken görüntülerle ilgili Van TSO Başkanı Necdet Takva, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yaptı.

 

Takva hesabı üzerinden su mesajları verdi: "Kapıköy mevcut hali ile bir gümrük kapısı değildir. Yeni yatırımlar ile Kapıköy Van’ın ve Türkiye’nin geleceğinde önemli bir açılım olacaktır. Sosyal medya paylaşımlarındaki görüntüler kabul edilir değildir. Sabırla Nisan sonunu bekleyecek, kapımıza ve şehrimize sahip çıkacağız."

 

TAKVA: VAN HALKI GÖRÜYOR

Takva açıklamasının devamında, "Şu an Türkiye’nin en modern gümrük kapılarından biri inşa ediliyor. Keza İran da yeni kapı çalışmalarını başlatmış durumda, bunları görmeden mal bulmuş mağrıbi gibi şehrini ve geleceğini ele verenleri Van halkı görüyor, değerlendiriyor." Dedi.

 

KAPIKÖY'DE TOPLANTI YAPILACAK

Takva açıklamasının devamında son olarak bir toplantı yapılacağını da belirterek şunları kaydetti: "Van TSO olarak süreci takip ediyoruz. Vali Murat Zorluoğlu talimatı ile Büyükşehir Genel Sekreter Sayın Mustafa Yalçın başkanlığında yarın Kapıköy’de kapsamlı bir toplantı ile sorunların çözümü için toplantı yapılacaktır. Van dünyanın en güzel şehridir."

 

İLGİLİ HABERLER:

 

Kapıköy'den gelen görüntüler tepki çekti

 

Feridun Irak Kapıköy'deki görüntülerle ilgili konuştu

 

Van Kapıköy Sınır kapısında çalışma yapıldı

Editör: TE Bilisim