ŞEHRİVAN HABER - Yapımı bir süredir devam eden ve Kapıköy'ün modernize olmasıyla birlikte oldukça işlevsel bir hale gelen Van-Özalp-Kapıköy'de yol yapım çalışmaları sürüyor.

Özalp ve Saray ilçeleri ile birlikte Van'ın İran üzerinden Orta Asya'ya açılan kapısı olan Kapıköy'e ulaşımının sağlandığı yol olan ve son haliyle uluslararası bir yapıya kavuşan yolda Uyum Yapı İnşaat taahhüdüyle çalışmalar da aralıksız sürüyor.

VAN'IN ULUSLARARASI YOLUNDA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR


Uyum Yapı İnşaat firmasının taahhüdünde olan Van-Özalp-Kapıköy Yolunun 20+000-100+200 km arası yapım işi sürerken 21-27 ve 32-39'uncu kilometreler arasında da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Haftalardır devam eden itinalı çalışma sürerken yolun son durumunu kontrol etmek üzere Karayolları Van 11. Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan ve heyeti çalışmaları denetledi. Yoldaki çalışmaları Gökçenay Group yönetim kurulu başkanı Yunus Gökçenay, Bölge Müdür Yardımcıları Okan Gerçek, M. Emin Topçu ,Yusuf Erbay, üstyapı başmühendisi Umut Maltaş, İhale Baş Mühendisi Erhan Ünlü, Trafik Baş mühendisi Uğur Dündar, Sanat yapıları baş mühendisi Necati Ölmez ve Kontrol heyeti ile birlikte inceleyen Arslan, ardın da yol yapım çalışmasını sürdüren ekip ile bir görüşme gerçekleştirdi. Çalışmaların yapıldığı alandaki şantiyede çalışanlar ile birlikte yemek yiyen ve detaylı bilgi alan Arslan, çalışmalar ile ilgili memnuniyetlerini ve teşekkürlerini dile getirerek ayrıldı.

Ziyaret sonrası ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökçenay ailesi ise, Arslan'ın yakın ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ederek, yol yapım çalışmalarını şirkete yakışır titizlik ve profesyonellik ile sürdüreceklerini belirtti.

Editör: TE Bilisim