Beraberindeki partililerle eski devlet hastanesi civarı ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Milletvekili Kayatürk, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek Ramazan aylarını kutladı. Bu yıl meclisin Ramazan ayında da yoğun geçtiğini söyleyen ve bu yüzden de sık sık gelip gidemediklerini ifade eden Kayatürk, esnafın sıkıntılarını dinleyerek çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

‘TASA SEVİNCE, HÜZÜN İSE NEŞEYE DÖNÜŞÜR’

Kayatürk, “Ramazan ayı; dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir. 11 ayın sultanı Ramazan ayı o kadar büyülüdür ki gelişi 7’den 77’ye herkes tarafından sabırsızlıkla beklenirken, gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa sevince, hüzün ise neşeye dönüşür. Ramazan ayına girmemiz vesilesiyle rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, başta Vanlı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan-ı Şerifini en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize barış, kardeşlik ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİR ZİYARETTE İŞ-KUR İŞÇİLERİNE

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, İş-Kur bünyesinde çalışırken işlerine son verilen işçilerle bir araya geldi. Faqiye Teyran Parkı’nda eylemlerini sürdüren işçileri ziyaret eden Burhan Kayatürk, talepleri dinledi. Kayatürk, baştan beri İş -Kur işçileriyle beraber olduğunu ve bundan sonra beraber olacağını dile getirdi. Yapılan görüşmenin ardından Kayatürk buradan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim