Van’ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilli Abdulselam Öztürk, terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda şehit düşen güvenlik korucusu Mevlüt Alp’ın ailesini ziyaret etti.


İlçe kaymakamı Öztürk, beraberindeki Garnizon Komutanı Piyade Albay Tefik Abaşlıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adil Tekin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökhan Karaman ile 1996 yılında Güzeldere mevkiinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen güvenlik korucusu Mevlüt Alp’ın eşini ziyaret etti. Kaymakam Öztürk, şehit güvenlik korucusu Mevlüt Alp’ın geride kalan aile fertleri ve çocuklarının kendilerine emanet olduğunu söyledi. 
Şehit çocuklarına çeşitli hediyeler vererek sohbet eden Kaymakam Öztürk, “Vatan uğruna canını veren şehitlerimize minnet borçluyuz. Devletimiz her zaman tüm imkânlarıyla şehit ailelerinin yanındadır. Şehitlerimiz canlarını bizler için verdi. Bizler de her zaman sizlerin yanında olacağız" dedi.


Kaymakam Abdulselam Öztürk, diğer şehit ailelerini ve gazileri de ziyaret etmeye devam edeceklerini belirtti.
Şehit Alp’ın yakınları ise, vatanın birlik ve bütünlüğünün daim olmasını istediklerini belirterek, Kaymakam Öztürk ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ve gururlandıklarını dile getirdiler.

Editör: TE Bilisim