Van’ın Tuşba Kaymakam Musa Sarı, Şemsibey Mahallesi’nde inşaatı devam etmekte olan TOBB Fen Lisesi ve Şemsibey Ortaokulu inşaatını denetledi.

 

Sarı, inşaatı devam etmekte olan TOBB Fen Lisesi ve Şemsibey Ortaokulu inşaatını gezdikten sonra Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Salih Haskanlı, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alarak, inşaatın tamamlanması sürecinin hızlandırılması talimatını verdi. Kaymakam Sarı, okulun en kısa zamana kadar tamamlanmasının planlandığını ve ülkenin geleceğine ışık tutan eğitimin en iyi ve en modern ortamlarda verilebilmesi için en büyük yatırımların eğitime yapıldığını söyledi. Sarı, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilçe merkezi ve mahallelerdeki okullaşmama oranının sıfır seviyesine indirilmesini hedeflediklerini kaydetti.

 

Kaymakam Sarı’ya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Salih Haskanlı, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Güzelyıldız ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

Editör: TE Bilisim