Kayseri'de Erciyes Üniversitesi kampüsünde bugün saat 08.45'de bir halk otobüsünde patlama meydana geldi.

 

Kayseri bu sabah saatlerinde şiddetli bir patlamayla sarsıldı. Erciyes Üniversitesi önünde bulunan bir halk otobüsünde saat 08.45'te patlama meydana geldi. Patlamada yaralananlar var. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

Yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi.

 

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi kampüsü önünde bugün saat 08.45'de bir halk otobüsünde patlama meydana geldi. Patlamanın otobüse yaklaşan bombalı araçla gerçekleştirilen bir terör saldırısı olduğu bildirilirken olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

 

Saldırının ardından yaralıların olduğu bildirildi. Yaralı sayısına ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken ölü olup olmadığı bilinmiyor. Edinilen bilgilere göre kampusun ana girişi yakınında 71 plakalı (Kırıkkale) bir araç belediye otobüsüne yaklaşarak saldırıyı gerçekleştirdi. Saldırının yapıldığı otobüste çarşı iznine çıkan 1. Komando Tugayı'ndaki askerlerin de bulunduğu belirtiliyor. Başbakan Binali Yıldırım, saldırıya ilişkin ilgili bakanlardan bilgi aldı. 

 

GEÇİCİ YAYIN KISITLAMASI


Bu arada RTÜK, Başbakanlık tarafından Kayseri'de meydana gelen patlamaya ilişkin geçici yayın kısıtlaması getirildiğini bildirdi.

 

İşte Kayseri'deki patlamada olay yerinden bir kare:

 

dasdas

 

 

 

 
Editör: TE Bilisim