Van Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı çalışma programı çerçevesinde kırsal kesimde çalışma yapacak olan yeni iş makinelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

 

VBB Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 2015 yılı çalışma programı çerçevesinde kırsal kesimde yapılacak olan işlerde kullanılmak üzere kiraladığı 32 yeni iş makinesini tanıttı. VBB ait garaj amirliğinde tanıtımı yapılan ekskavatör, dozer, greyder, kepçe, treyler ve kamyon gibi araçlardan oluşan 32 yeni iş makinesi sezon boyunca kentte ve kırsal kesimler de hizmet verecek. Özellikle yeni açılacak olan sulama kanalları, eski kanalların temizliğinde kullanılacak olan iş makineleri 45 teknik personel ile birlikte ilçelerde ihtiyaç duyulan yerlerde yurttaşların hizmetine sunulacak.

 

İŞ MAKİNELERİ KENTTE VE KIRSAL DA HİZMET VERECEK

İş sezonun başlaması ile birlikte çalışmalarına hız veren VBB Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, kentte ve kırsal kesimler de yaşayan yurttaşların talepleri doğrultusunda yaptığı planlama sonucu çalışmalarına başladı. Planlamasını yapan ve yeni kiraladığı iş makineleri ile birlikte kentte kırsal kesimlere açılacak olan VBB Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, özellikle tarım ile uğraşan yurttaşların ihtiyacı doğrultusunda yeni kanalların açımı, mevcut eski kanalların açımı için yapılacak olan çalışmaları en hızlı bir şekilde yaparak yurttaşların yaşayacağı olası bir mağduriyetin önüne geçecek. 

Editör: TE Bilisim