Van Berberler ve Kuaförler Odası, Suriye’nin Halep kentinde yaşanan drama duyarsız kalmayarak yardım kampanyası başlattı.

 

Konuya dair açıklamalarda bulunan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, “Halep’te yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmamak adına üyelerimize mesaj çekerek, bu noktada duyarlı olmalarını istedik. Özellikle evlerinde kullanmadıkları her türlü giyim, battaniye, ısıtıcı ve son kullanma tarihi geçmemiş gıda malzemesi istedik. Ayrıca nakdi anlamda yapacakları her türlü yardımı da makbuz karşılığı alarak buradan yine makbuz karşılığı anlaştığımız vakfa teslim etmek suretiyle Halep’e göndereceğiz” dedi.

Söz konusu yardım çalışmasını önemsediklerini belirten Koç, “Bu hem bizler için hem de Halepli kardeşlerimiz için son derece önemlidir. Burada duyarlı olan üyelerimizle birlikte elbirliğiyle elimizden gelen yardımı toplayarak cuma günü inşallah Halepli kardeşlerimize göndereceğiz. Buradaki amacımız, sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmek ve üyelerimizin de bu anlamda katkıda bulunmalarını ve duyarsız kalmamalarını sağlamaktır” diye konuştu.

Son günlerde ülkemizde yaşanan terör saldırılarına da değinen Koç, hiç kimsenin bu ülkeyi bölemeyeceğini vurguladı. 

Editör: TE Bilisim