10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti İpekyolu Teşkilatı Başkanı Yavuz Kuşan, mesajında hayatını kaybeden gazetecileri de unutmadı. Mesajında Aziz Aykaç’a ve depremden hayatını kaybeden Selahattin Yılmaz ve Cem Emir’e rahmet göndererek başlayan Kuşan, basın emekçilerine de teşekkür etti.

Kuşan gazeteciler günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; 10 Ocak Gazeteciler günü münasebetiyle Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti aracılığı ile Başta İlimizde, bölgemizde, Ülkemizde ve Dünyada Gazetecilik mesleğini icra etmiş ve halen devam ettiren Gazetecilerin gününü kutlarım.

AZİZ AYKAÇ’I VE ŞEHRİVAN’I DA UNUTMADI

İlimizde Gazetecilik alanında Markalaşmış ve aynı zamanda ŞEHRİVAN Gazetesinin kurucusu olan önemli değerimiz. Sayın Aziz AYKAÇ’I da unutmadığımı bildiriyor ve kendisini rahmetle anıyorum. Ve Aziz Beyin kutsal emanetini aynı doğrultuda devam ettiren aile bireylerine ise böyle bir değerimizi yaşatmayı devam ettirdikleri için kendilerine de teşekkür ediyorum. Bu konuya değinmişken 09 Kasım 2011 tarihinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki 2. Depremde Van da görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden DHA muhabirleri Selahattin YILMAZ ve Cem EMİR’İ de unutmadığımızı ve sizlerin aracılığı ile kendilerini rahmetle anıyorum.

“GAZETECİLER VAZGEÇİLMEZ DEĞERİMİZ…”

Van ilimizin geleceği için Gecesi ve gündüzü ile İlimizin gerçeklerini en şeffaf haliyle ele almaya çalışan gündemi Özgür ve Tarafsız bir şekilde demokratik olarak halkımızla buluşturan değerli GAZETECİLERİMİZ her zaman için vazgeçilmez değerlerimizdir. Bununla birlikte Gazeteciliğin ne kadar zor şartlarda fedakârca yapılan bir meslek kuruluşu olduğunu belirtmek isterim. Hemen hemen günlerinin tamamını görevleri başında geçirmeye çalışan ve toplumu aydınlatmak için mücadele eden Tüm Gazetecilerimizin bundan sonraki görev hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum.

Editör: TE Bilisim