Kısa bir süre içinde faaliyete başlayan Lokman Hekim Erbil Tanı Merkezi düzenlediği bir programla kendini tanıttı. Lokman Hekim Sağlık Grubu Yönetim Kurulu’nun tamamının katıldığı program, Erbil Nöroloji Derneği ile ortak düzenlendi. Programa Türkiye’den ve bölgeden çok sayıda davetli katıldı. Lokman Hekim Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü İrfan Güvendi, törende yaptığı konuşmada, Erbil’de bulunmaktan ve bölge insanına hizmet etmekten çok mutlu olduklarını belirterek, ‘’Sağlık hizmetlerinde bir nebze dahi olsa bölge halkının ihtiyaçlarına cevap verebilirsek, bu bizim için çok büyük mutluluk olur’’ dedi. Modern tıp teknolojisinin tüm imkanlarını bölge insanına sunduklarını ifade eden Güvendi, ‘’Van ile aynı uçuş mesafesindeki bu dost ve kardeş coğrafyaya elimizden gelen her türlü hizmeti vermeye hazırız. Sağlık turizmi çalışmalarımızla da bölge halkından hastanelerimizde tedavi olmak isteyenler için tüm imkânlarımızla hizmet etmekteyiz’’ diye konuştu. Kaliteli sağlık hizmetini ekonomik bir şekilde sunduklarını kaydeden İrfan Güvendi, bu gayretleri sonucunda Lokman Hekim Hastaneleri’ne birçok ülkeden hasta geldiğini belirtti.

BÖLGE HALKDAN LOKMAN HEKİME TEŞEKKÜR

Erbil Nöroloji Derneği adına konuşan Uzm. Dr. Abdullah Faqi Yazdin ise Lokman Hekim Hastaneler Grubu’na yaptığı bu yatırımdan dolayı teşekkür etti. Dr. Yazdin, karşılıklı ilişkilerin daha da artması ve Lokman Hekim Grubu’nun yatırımlarının artmasını temenni ettiğini belirterek, Lokman Hekim Sağlık Grubu’nun sunduğu kaliteli hizmet anlayışını Erbil’de görmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Açılış konuşmalarının ardından nöroloji, KBB ve ortopedi branşlarında çalıştaylar yapıldı. Nöroloji ve beyin cerrahisi sunumunu Doç.Dr. Hakan Seçkin ve Doç.Dr. Serkan Şimşek, KBB sunumunu Doç.Dr. Celil Göçer, ortopedi sunumunu Uzm. Dr. Hamdi Özkan yaptı.

Lokman Hekim Sağlık Grubu’nda başarıyla uygulanan sağlık sektörünün çok özel operasyonlarından Deep Brain Simulation, Endoskopik Hipofiz Cerrahisi, Cochlear Implant, Artroskopi ve Artroplasti ile ilgili detaylı sunumlar yapıldı. Toplantıya katılan bölge doktorları, Lokman Hekim Sağlık Grubu’na teşekkür ederek, bu ilişkilerin artarak devam etmesi gerektiğini söylediler. Lokman Hekim Erbil Tanı Merkezi bünyesinde ayrıca Dâhiliye, KBB, Nöroloji, Nefroloji, Kadın Doğum, Üroloji ve Radyoloji bölümlerinde poliklinik hizmetleri veriliyor.

Editör: TE Bilisim