Gürpınar Belediyesi mahalle içi düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Belediye kilit parke taşı çalışmalarından sonra kullanılmayan, yıkılmış yapıların enkazlarını kaldırarak hem yolları genişletiyor, hem de mahallenin güzel bir görünüm kazanmasını sağlıyor.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gürpınar Belediyesi Eşbaşkanları, kilitli parke taşı çalışması ile mahallelerin güzel bir görünüme kavuştuğunu, ancak kimi mahallelerde kullanılmayan eski yapıların bu güzel görüntüyü bozduğunu söyledi. Eşbaşknalar, “Yurttaşların da yardımcı olması ile belediye ekiplerimiz bu eski, kullanılmayan yapıların enkazlarını kaldırıyor. Böylece mahallelerimiz daha güzel bir görünüme kavuşmuş oluyor” ifadeleri kullanıldı.

 

Gürpınar Belediyesi Eş Başkanları Zeki Yıldız ve Yıldız Çetin, belediyenin tüm imkanlarının kullanarak mahallelerin daha yaşanılır hale gelebilmesi için seferber olduklarını ifade etti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sezonun bitimine az bir zaman kala, kilitli parke taşı çalışmalarının devam ettiği mahallelerimizde hem mahalleyi toptan bir temizlikten geçiriyor, hem de kullanılmayan eski, yıkık yapılara ait enkazları kaldırıyoruz. Böylece kimi yerlerde hem yollar genişlemiş oluyor, hem de mahallenin kötü görünmesine yol açan o kötü görüntülerden kurtulmuş oluyoruz. Bu çalışmaları yürütmede mahalle sakinlerimiz de bizlere yardımcı oluyorlar, bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Mahalle içini temizleme çalışmalarımız süreklilik arz ederek devam edecektir.”

Editör: TE Bilisim