Marif-Et Restoran Van’da hizmete açıldı. Van Adliyesi civarında hizmete açılan Marif-Et, ihtiyaçlara karşılık verecek.

 

Van’ın önemli inşaat isimlerinden bir tanesi olan Gerçek İnşaat, birçok sektörde verdiği hizmetin yanı sıra şimdi de yiyecek sektörüne atıldı. Gerçek İnşaat ilk olarak Van Adliyesi civarında açtığı Marif-Et ile bölgede olan ihtiyaçlara karşılık verecek. Marif-Et, Ozan Gerçek ve Murat Dönmez ortaklığında hizmete açılırken, iş yerinin açılışına ise Van Organize Sanayi Bölgesi (Van OSB) Başkanı Şemsettin Bozkurt katıldı.

 

 

10 KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR

Açılan işyeriyle ilgili gazetemize konuşan Marif-Et yetkilisi Ozan Gerçek şu ifadelere yer verdi: “Gerçek İnşaat olarak Van’da yıllardır hizmet veriyoruz. Biz sadece inşaat sektöründe değil, giyim ve buna benzer diğer sektörlerde de hizmetler veriyoruz. Bu kez ise yiyecek sektöründe bir iş yeri kurduk. İşyerimizde 10 kişi istihdam ediyoruz. İnşallah bu sayıyı daha da arttıracağız.”

 

 

GERÇEK: YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yiyecek sektöründe ön plana çıkmak istediklerini söyleyen Gerçek, “Açmış olduğumuz işletmenin yanı sıra yine Türkiye’de ün yapmış önemli bir markayı da Van’a getirmek gibi bir niyetimiz var. Bunu da zamanla göreceğiz. Gerçek İnşaat olarak Van’a yatırım yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.” Dedi.

 

 

BOZKURT: ÖNEMLİ BİR YATIRIMDIR

Açılış törenine katılan Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Şemsettin Bozkurt ise şunları kaydetti: “Kardeşlerimizin açmış olduğu işyeri önemli bir yatırımdır. Özelikle ihtiyaç olan bir yerde böyle bir işletmenin açılması ve 10 kişi istihdam etmesi yatırım adına önemi büyüktür. İnşallah yatırımları büyüdükçe istihdam sayıları da artacaktır. Tüm Van’a hayırlı uğurlu olsun.”


ŞEHRİVAN GÜNCEL: ERDAL ERBAŞ

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim