Sakarya'nın Erenler ilçesinde düzenlenen bir nikah törenine giden taraflar arasında konvoyda yol verme meselesi yüzünden tartışma yaşandı. Tartışan taraflar nikah sonrasında, Adapazarı ilçesi Tepekum Mahallesi Beyhekim Sokak'ta tekrar kavga etmeye başladı. Bu esnada ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, yanında bulundurduğu silah ile 3 kişiye kurşun yağdırdı. Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği Ali Atmaca, Furkan Atmaca ve Abdulkadir Atmaca isimli 3 kişi yere yığıldı.

DEHŞET ANLARI KORKU YARATTI

Yaşanan dehşet anları büyük korkuya sebep olurken, bölgede bulunan Özel Beyhekim Hastanesi'nden sağlık ekipleri hemen yaralılara müdahale için olay yerine geldi. Olay yerindeki yapılan müdahaleleri sonrasında Furkan ve Abdulkadir Atmaca Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Ali Atmaca ise kaldırıldığı Özel Beyhekim Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Polis ekipleri bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri alarak konu ile ilgili soruşturma başlatırken, ekipler saldırganı yakalamak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Editör: TE Bilisim