ŞEHRİVAN HABER - TOKİ tarafından 29 ilde satışa çıkardığı arsalar arasından Van eski Devlet Hastanesi arsası da bulunuyordu. Arsanın satışa çıkarılmasının ardından Şehrivan Gazetesi’nin gündeme taşıdığı arsa, kamuoyunda oluşan beklenti sonrası arsanın yeşil alan olması yönünde beklentiler karşılık buldu.

TÜKMENOĞLU MÜJDEYİ VERDİ

TOKİ tarafından satış listesine konulan Van eski Devlet Hastanesi arası ile ilgili Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Tükmenoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile arsanın satışının durdurduğunu açıkladı.

Türkmenoğlu sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi; “Van ipekyolu Tepebaşı 27 Ada 13 Parsel( Eski Devlet Hastahanesl )yeri Girişimlerimiz sonucunda satışı geri çekilmiştir.” dedi.

TAKVA’DAN ARSA AÇIKLAMASI

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, sosyal medya üzerinden Van Eski Devlet Hastanesi ile ilgili açıklama da bulundu. Takva sosyal medya da yaptığı açıklamada, “Aha bu da yazısı!... Bu arada Van Valisi, milletvekilleri ve il Başkanı teşekkürü hak ediyor. Bundan sonrası bende artık!” dedi.


 

Editör: TE Bilisim