ŞEHRİVAN HABER-ÖMER FARUK TOKTAŞ
 
Dün akşam saatlerinde bir haber sitesinde yer alan ‘AK Partili Milletvekili Gülaçar’ın Meclis’teki Odası’nda intihar girişimi’ haberlerinin asılsız olduğu ortaya çıktı. İnternet sitesinde yer alan habere göre AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar’ın meclisteki odasına geldiği ve Gülaçar’ın kendisini kovduğu iftiralarının öne sürülmesi ile şahsın intihar girişiminde bulunduğu iddialarının Gülaçar’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla asılsız olduğu anlaşıldı.
 
“İFTİRADAN BAŞKA BİR KELİME İLE İZAH EDİLEMEZ”
 
Konunun perde arkasını ve bu asılsız haberi paylaşan site hakkında yasal süreci başlattıklarını belirten Gülaçar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Erkan yıllardır tanıdığım bildiğim bir genç. Psikolojik sıkıntıları olduğu için de yıllardır ilgileniyoruz. Ailesi ve yakın çevresi biliyor. Zaman zaman Ankara’ya gelir misafirimiz olur. Dün ve bugün de misafir ettik ilgilendik. Ailevi problemlerinin olduğunu biliyoruz. Genel kurul çalışmaları için ayrıldıktan sonra bir hadisenin yaşandığı bilgisini aldık. Oda tv adlı İnternet sitesinde yer alan haberde, odadan kovma gibi gerçeklikle alakası olmayan iddialara yer verilmesi iftiradan başka bir şey değildir. Olayın aslını araştırmak için gösterilen çabaya saygımız sonsuz, medyanın gayreti de devam etmelidir. İftiradan başka bir kelimeyle ifade edilmeyecek iddialar için derhal hukuki adımlar atılacaktır. İftirayı, manipülasyonu meslek edinmiş, gazetecilik mesleğine leke süren bu insanların bir an önce bu alışkanlıklarını terk etmeleri gerekmektedir. Son olarak bahse konu kardeşimizi ziyaret ettim kardeşimizin durumu iyi, sağlığı sıhhati yerinde. Daha önce de benzer teşebbüslerde bulunduğu bilinmektedir. Bu kardeşimizin sıkıntılarıyla daha önce nasıl ilgilendiysek bundan sonra da ilgilenmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.


 
“GÜLAÇAR ERKAN İLE HABERİN ARDINDAN YENİDEN BİR ARAYA GELDİ”
 
AK Parti Van Milletvekili Gülaçar bugün akşam saatlerinde asılsız haber içerisinde bahsi geçen Erkan isimli vatandaş ile yeniden bir araya gelerek buluşmada çekmiş olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Gülaçar’ın bahsi geçen vatandaş ile bugün yapmış olduğu samimi sohbet esnasında çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşması; internet sitesi tarafından yayımlanan haberin asılsız olduğunu ve haberin iftira boyutunu bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

Editör: TE Bilisim