Van’da Kavram Eğitim Kurumları tarafından YGS sınavı öncesinde öğrencilere moral semineri düzenledi.

 

Bir otelde düzenlenen seminere konuşmacı olarak Kavram Eğitim Kurumları Müdürü Lokman Tekin ve Eğitim Uzmanı Sadık Gültekin katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde konuşmacılar, geçmiş zamanlarda zor şartlara ve imkanlara rağmen başaran insanlardan örnekler göstererek, öğrencilerin bu kişilerden örnek almasını ve sınavın düşünüldüğü kadar da aslında zor olmadığını anlatmaya çalıştılar. İnsanın azimli, samimi ve kararlı olması durumunda başarmayacağı hiçbir şeyin olmadığını ifade eden konuşmacılar, tüm öğrencilere başarılar diledi.

 

Seminer sonunda bir açıklamada bulunan Kavram Eğitim Kurumları Müdürü Lokman Tekin, öğrencilere motivasyon olması açısından böyle bir etkinliğin düzenlendiğini belirterek, "Öğrencilerimiz, hayata tutunabilsinler diye sınav öncesinde seminer düzenledik. İki bölüm şeklinde gerçekleşen seminerimiz sonunda inanıyorum ki öğrencilerimiz; daha güçlü, daha donanımlı, daha istekli ve alın teriyle başarılı bir şekilde bu sınavdan çıkacaktır” dedi.

Her ay düzenli olarak seminerler düzenlediklerini ifade eden Tekin, bu seminerlerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

 

Öğrenciler ise, seminerin kendileri açısından olumlu geçtiğini belirterek, “Sınav öncesi güzel bir motivasyon kaynağı oldu. Öğrencilerin sınav öncesi heyecanını kırması ve onların sınava daha iyi bir moralle girmesi açısından bu seminer iyi oldu. Kesinlikle bizim açımızdan çok faydalı olduğu gibi bizi daha da çok hırslandırdı” ifadelerini kullandılar. 

Editör: TE Bilisim