ŞEHRİVAN HABER: HAMİT KARAKUŞ – Ak Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Efendi Onay, gazetemize ziyarette bulundu. Gazetemize ziyarette bulunan Ak Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Onay, adaylık süreci ve yapmayı planladığı projeler hakkında önemli demeçlerde bulundu.

 

Ak Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Onay, Edremit coğrafi bakımdan göz kamaştıran bir ilçe olduğunu ve turizm açısında daha geliştirebilir ve güzelleştirilebilir olduğunu ifade etti. Onay, Edremit ilçesine son zamanlarda yapılan hizmetlerin göz ardı edilmemesi gerektiğinin de altını çizdi.

 

 

“DAHA GÜZEL PROJELERLE HALKIMIZIN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ”

 

Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Onay, görev verilmesi taktirde ve seçilmesi halinde Edremit’te hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında konuştu. Onay, “İlçemize yakışır bir çarşı merkezi sosyal projeler ile gençlerimize istihdam sağlayacağız. Devamlı halk ile iletişim halinde olmayı ilk önecliğimiz. Çarpık kentleşmenin önüne geçilmesi yeşilin korunması ve yaygınlaştırılması birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi sağlayacağız. En önemlisi olan çevre yolu dolayısı ile mağdur olan vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü aşamasında tüm gayretimiz ile görev verildiği taktirde çalışacağız. Daha güzel projeler ile halkımızın karşısına çıkacağız inşallah.” Dedi.

 

 

 

“HALKA HİZMET HAKKA HİZMET DEMEKTİR”

 

Bölgede siyaset yapmanın zor olduğunu ifade eden Onay, “Bütün gayretimizle bu zorlukları aşacağız, tabiki de bizler her zaman önümüze bakmalıyız. Halkımıza nasıl yararlı bir birey oluruz onun düşüncesindeyiz aslında bir kenara çekilip ticaretimizle uğraşabiliriz, ama halka hizmet hakka hizmet demektir, düşüncesi ile bu yola çıktık inşallah hakkımız da hayırlısı olsun.” İfadelerini kullandı.

 

“KUTLU GÖREVE TALİBİM”

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Bu ülkede bir taş üstüne taş bırakanın başımızın üstün de yeri vardır.’ sözlerini hatırlatarak konuşmasına şu şekilde devam etti. Onay, “Bende bir kardeşiniz olarak bu kutlu göreve talibim.  2014 yılında Van Ak Parti Edremit ilçesi yönetim kurulu  üyeliğini yaptım o bakımdan Edremit halkının genel sorunlarına vakıfım Rabbim niyetimizi hasıl kılsın inşallah. Bizler kişilere takılmadan her zaman partimizin yanındayız ve bu kutlu göreve hangi arkadaşımız getirilirse bütün çalışmalarında onun yanında olacağımı belirtmek isterim. Buradan bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim.” Dedi.

 

EFENDİ ONAY KİMDİR?

 

1977 Van Muradiye Çakmak Köyü, doğumluyum. 1984 yılında Van Merkeze yerleştik. 4 çocuk babasıyım. Eğitmi mi, Van’da tamamladıktan sonra çeşitli dallar da esnaflık yaptım. Uzun yıllardır da ticaretle uğraşıyorum.

Editör: TE Bilisim